Titel menubalk illustratie
 • Hier leest u opmerkingen, vragen en ervaringen van anderen
 • U kunt ook zelf een bericht plaatsen

Lees het Gastenboek

 •  
  Geef uw reactie:
   
  Goedkoop uit China       --- Ronald --- 08/07/13 09:14:19 ---
  Ik reageer even op het stukje op de eerste bladzijde over de inkoop van materiaal in China. Met de grond gedachte, we hebben geen behoefte aan troep, dus laat dat spul aub weg ben ik het eens. Waar ik meer bezwaar tegen heb is de ongenuanceerdheid. Ook in NL is er een hoop slechtspul te vinden, alleen vroeger was er een groot aanbod waardoor mensen snel over konden stappen naar een alternatief product, door de huidige saneringen met beperkte assortimenten is die overstapvrijheid verdwenen. Een nieuwe leverancier, met een lagere prijs en een goed product kan geen kwaad. Dat is marktdenken, dat moet ze in de tweedekamer toch aanspreken. Voor ons is het dus niet bij voorbaat slecht. Daarbij:

  - Een hoop spul uit China is goed (omdat het over rechtstreeks gestolen technologie gaat)
  - Verzekeraars hebben normaliter niet een winstoogmerk omdat ze geen (nog geen) commerciële belangen hebben, behalve kosten drukken zodat we minder premie hoeven te betalen.
  - De prijs voor incontinentie materiaal is niet helemaal vrij, er is een zekere regulering en natuurlijk zullen de producenten (die wel commerciële belangen en aandeelhouders hebben) binnen deze regels de winst optimaliseren. De truc is dus om de toegestane winstmarge klein te krijgen.

  Laten we dus gewoon kijken hoe de bal gaat rollen,

 • U kunt een reactie anoniem. plaatsen, of uw email adres achterlaten.

Schrijf in het Gastenboek

 • Vul het formulier in

 • Disclaimer
  Bekijk de voorwaarden voor het gebruik van deze pagina.
 
× Let op!   Deze site maakt gebruik van analytische cookies voor het goed functioneren en het algemeen analyseren van het bezoek op deze site.
Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Meer informatie