Titel menubalk illustratie
 • Hier leest u opmerkingen, vragen en ervaringen van anderen
 • U kunt ook zelf een bericht plaatsen

Lees het Gastenboek

 •  
  Geef uw reactie:
   
  Alternatief voor Tena Slip Maxi       --- raymond --- 29/03/15 08:56:20 ---
  Wat heeft tena nu een slechte slip maxi op de markt gebracht, hoe krijgen ze het voor elkaar zo'n fijn product zo te verzieken. Kreeg ze van de week binnen en heb ze terug gestuurd naar medireva. Ze stuurden me een proefpakket met andere merken met slip met cotton feel. Nou ben ik daar helemaal niet over te spreken. Vind ze veel te warm aanvoelen hoef geen thermo slip en ze lekken door zakken wat af en vond de natte slip niet prettig aanvoelen. Heb je een of andere gel bobbel tussen de benen. En dan de cotton feel schuurt tussen de benen moet vaak op en afstappen op het werk dus wil heel graag een slip met plastic buitenkant die prettig zit en blijft zitten en niet lekt.

  Heeft iemand suggesties want ik kan zo niet werken, en slapen lukt ook niet meer. Ik moet morgen nieuwe slips bestellen maar zag tot mijn verbazing alleen cotton feel slips die ik niet wil. Hoop dat er mensen zijn die me kunnen helpen zal toch wel niet de enige zijn die gewoon een goede kunstof slip zoekt. Groetjes raymond

 • U kunt een reactie anoniem. plaatsen, of uw email adres achterlaten.

Schrijf in het Gastenboek

 • Vul het formulier in

 • Disclaimer
  Bekijk de voorwaarden voor het gebruik van deze pagina.
 
× Let op!   Deze site maakt gebruik van analytische cookies voor het goed functioneren en het algemeen analyseren van het bezoek op deze site.
Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Meer informatie