Titel menubalk illustratie
 • Menalind is een complete verzorgingslijn voor de huid.

Menalind huidverzorging

 • Menalind is een verzorgingslijn die aan de behoeften van uw huid beantwoordt, dankzij het unieke “Nutriskin Protection Complex”, een combinatie van:
   
  • Essentiële voedingszuren die uw huid voeden;
  • Aminozuren die de vochtbalans in uw huid herstellen;
  • Amandelolie die het verlies van vetten herstelt en de huid weer verzacht;
  • Creatine die het vernieuwingsproces van uw huid ondersteunt en uw huid weer elastisch maakt.
   
  Menalind wordt door professionals in de zorg veelvuldig gebruikt. Door de samenstelling van ingrediënten behoort Menalind tot de top van huidverzorgingsproducten, speciaal afgestemd op de rijpere en de met incontinentie belaste huid. Een selectie van deze producten kunt u ook bestellen, zodat u uw huid optimale verzorging kunt bieden.
   

  U kunt kiezen voor:
 • Reinigende producten
  Huid die om hygiënische redenen veelvuldig gewassen wordt, verliest sneller natuurlijke en waardevolle vetten die de huid beschermen en nare geurtjes neutraliseren. Daarnaast tasten “zeepproducten” de natuurlijk zuurgraad van de huid aan wat resulteert in een droge, kwetsbare huid. Daarom is het belangrijk om voor producten te kiezen die de belaste huid goed verzorgt en de natuurlijke balans herstelt. De reinigingsproducten van Menalind bieden een grondige, maar milde reiniging voor uw huid. Reinigende producten van Menalind zijn te herkennen aan de blauwe kleur en zijn speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid.

  Menalind wasemulsie (flacon 500 ml)
  De wasemulsie geeft een milde reiniging en voedt de huid dankzij panthenol en heerlijk voedende amandelolie.


  Menalind verzorgende wasdoekjes (pak 8 doekjes)
  Zachte en grote doekjes waarmee u zonder water het hele lichaam mild en effectief kunt reinigen. Handig voor onderweg of op vakantie.


  Menalind reinigingsschuim (spuitbus 400 ml)
  Bij een sterk vervuilde huid biedt dit frisse, effectieve reinigingsschuim uitkomst. De toegevoegde creatine ondersteunt het eigen beschermingsmechanisme van de huid.


 • Beschermende producten
  Als uw huid met urine of ontlasting in aanraking komt wordt deze aangetast. Bij de rijpere huid is dit risico groter, omdat deze huid zich minder snel hersteld. Daarom is ondersteuning van de natuurlijk herstellende functie van de huid belangrijk. Beschermende producten van Menalind zijn te herkennen aan de roze kleur en zijn speciaal ontwikkelt voor de rijpere huid.

  Menalind huidbeschermende crème (tube 200 ml)
  Menalind biedt u een transparante huidbeschermende crème, die helpt om irritaties te voorkomen. De crème vormt een transparante beschermende laag en dankzij het unieke Nutriskin Protection complex wordt de natuurlijke barrière en herstellende functie van de huid versterkt. De crème is ook uitermate geschikt voor gebruik bij de schaamstreek.

   
 • Verzorgende producten
  De verzorgende lijn van Menalind producten herstellen de vocht- en vetbalans van de huid. Verzorgende producten van Menalind zijn te herkennen aan de gele kleur en zijn speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. In elke levensfase heeft de huid speciale behoeften. De rijpere huid is gebaat bij een verzorgingslotion die de huid extra hydrateert, voor een goede vochtbalans.

  Menalind bodylotion (flacon 500 ml)
  De bodylotion biedt een intensieve huidverzorging die vanwege de water-in-olie emulsie de huid ondersteunt bij vochtherstel. Het Nutriskin Protection Complex versterkt de barrière en de herstellende functie van de huid.

  Meer informatie
 •  
 
× Let op!   Deze site maakt gebruik van analytische cookies voor het goed functioneren en het algemeen analyseren van het bezoek op deze site.
Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Meer informatie