Titel menubalk illustratie
 • Het Klinion Personal Care assortiment is breed
 • Het assortiment bevat niet alleen huidverzorging- of wasproducten, maar ook verzorgend wassen en speciale crèmes.

Mediq Medeco huidverzorging

 • Eén lijn voor huidverzorging
  Mediq Medeco heeft alle artikelen voor huidverzorging in één lijn ondergebracht: Klinion Personal Care.

  Zoals geen mens hetzelfde is, zo is elke huid anders. De ene huid is van nature vettig, de andere gevoelig voor eczeem. Zorgprofessionals behandelen elk huid(probleem) bij voorkeur met het product dat daar het beste bij past, of het nu een crème, olie, lotion of shampoo is. Vandaar dat het Klinion Personal Care assortiment breed is: het bevat niet alleen huidverzorging- of wasproducten, maar ook verzorgend wassen en speciale crèmes.

  Daarnaast biedt de Klinion Personal Care lijn: Verzorgend wassen. Hierbij wordt een volwaardige wasbeurt teruggebracht tot één handeling met minstens hetzelfde resultaat. Minder ingrijpend voor patiënten, hygiënisch en zorgprofessionals hebben meer ruimte voor andere zorgtaken.

    
    


  Klinion personal care sensitive & intimite waslotion
  Een dikke, vloeibare zeep die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid en voor het dagelijks wassen van de intieme zone. Voorkomt uitdrogen en irritatie. De lage pH-waarde van 4,5 zorgt ervoor dat de huid zijn eigen natuurlijke beschermende werking behoudt en op een natuurlijke en zachte manier verzorgd wordt.
 • Klinion personal care wash cream
  Een goed alternatief voor waslotion en water voor de bedlegerige cliënt. Breng een hoeveelheid crème aan op een droge of vochtige doek/handdoek of direct op de huid en masseer het in. Hierna is het niet nodig andere vocht inbrengende lotions of crèmes te gebruiken.
 • Klinion personal care body crème 70%
  Een speciale crème, ontwikkeld voor de droge en eczeemgevoelige huid. Verbetert de elasticiteit en vochtbalans. Het hoge vetgehalte van de crème (70%) voorkomt een ruwe en gebarsten huid.Geschikt voor het hele lichaam of voor probleemgebieden zoals handen, voeten of gezicht.
 • Klinion personal care bodylotion
  Hydrateert de huid en maakt deze zacht en soepel. Wordt snel door de huid opgenomen. Gebruik de lotion wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld na het baden.
 • Klinion personal care hand- bodycrème
  Een vochtvasthoudende en verzachtende crème voor dagelijks gebruik bij een droge huid. Geschikt voor het hele lichaam of voor probleem gebieden zoals handen en gezicht. De crème verstopt de poriën niet en laat de huid ademen.De huid voelt niet vet aan.
 • Klinion personal care roll on deo
  Milde en verzorgende antiperspirant voor de gevoelige huid.
 • Klinion personal care olie
  Beschermt en verzorgt de huid en houdt deze zacht en soepel. Kan ook worden gebruikt als badolie.
 • Klinion personal care skinprotection
  Vormt een barrière op de huid. De crème beschermt tegen vocht en is in het bijzonder aan te raden bij een hoog belaste, extreem droge en beschadigde huid. Breng een niet te dikke laag crème aan op de huid, goed verdelen en zachtjes inmasseren.
 • Klinion personal care zink zalf 12%
  Een vloeistofafstotende zalf voor het behandelen van een rode of geïrriteerde huid. Bevat 12% zink voor een beschermende laag en heeft tegelijkertijd een verzachtend effect. Speciaal geschikt voor baby’s.
 • Klinion personal care zink zalf 40%
  Een vloeistofafstotende pasta voor het behandelen van een rode of geïrriteerde huid. Bevat 40% zink voor een beschermende laag. Speciaal geschikt voor het beschermen van wondranden.

 
× Let op!   Deze site maakt gebruik van analytische cookies voor het goed functioneren en het algemeen analyseren van het bezoek op deze site.
Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Meer informatie