Titel menubalk illustratie
 • Het 3-in-1-systeem voor reinigen, herstellen en beschermen.

TENA huidverzorging

 • 3-in-1 systeem
  Vooral bij mensen met incontinentie kan de huid het zwaar te verduren hebben. Naast excellente verbanden voor incontinentie, die ervoor zorgen dat de huid minimaal belast wordt door urine en/of ontlasting, biedt TENA een uitgekiend assortiment aan TENA Huidverzorgingsproducten. Het 3-in-1-systeem: reinigen, herstellen en beschermen, zorgt ervoor dat de huid soepel en in conditie blijft.

  De voordelen van het 3-in-1-systeem van TENA Huidverzorging:
  TENA Huidverzorging is één assortiment voor de complete verzorging van de ouder wordende gevoelige huid. Het 3-in-1-systeem van reinigen, herstellen en beschermen zorgt voor een optimale huidconditie en dus voor minder huidirritatie, terwijl het tegelijkertijd de was- en verzorgingsroutines aanzienlijk vergemakkelijkt.
 • TENA barrièrecrème
  Een transparante waterafstotende crème om de kwetsbare huid extra te beschermen. De crème vormt een barrière die de huid beschermt tegen ongewenste irriterende stoffen zoals urine en feces en is daarmee bijzonder geschikt voor de incontinentiezorg. Het is bovendien een ideale, eenvoudig toe te passen oplossing voor drukbezette verzorgers.
 • TENA zinkcrème
  Biedt een antiseptische bescherming voor zelfs de meest kwetsbare en gevoelige huid, met name voor de gevoelige huid rond het perineum. De crème verzacht, geneest en beschermt de huid en bevordert de genezing van kloven en irritaties. De gemakkelijk aan te brengen crème is een ideale oplossing voor drukbezette verzorgers.
 • TENA huidcrème
  Een allround crème met zachte, natuurlijke vochtinbrengende bestanddelen en vitamine E. De crème maakt de huid zacht en soepel en herstelt en behoudt de natuurlijk vochtbalans. Dit is de ideale, verzachtende moisturiser voor de gevoelige en oudere huid, die deze beschermt tegen verdere uitdroging.
 • TENA wascrème
  Deze wascrème hoeft niet te worden afgespoeld en maakt snel en doeltreffend wassen mogelijk. Dit zachte alternatief voor wassen met water en zeep reinigt, herstelt en beschermt zelfs de meest gevoelige huid. Ideaal voor de incontinentiezorg waarbij frequent reinigen is vereist. TENA wascrème is een milde emulsie om de huid te reinigen, te herstellen en te beschermen. De crème is dermatologisch getest en wordt al twintig jaar veilig en frequent toepast over de hele wereld.
 • TENA huidlotion
  Een milde, vochtinbrengende lotion voor de gevoelige huid en is eenvoudig aan te brengen op grotere gebieden. De met natuurlijke vochtinbrengende bestanddelen verrijkte huidlotion helpt de kwetsbare huid te herstellen en houdt deze gehydrateerd, zacht en soepel.
   
 • TENA wasmousse
  Een zacht schuim als alternatief voor de wascrème, in een handige en hygiënische spuitbus. Deze lichte en zachte mousse lijkt op de wascrème, maar hoeft niet te worden afgespoeld en is een goed alternatief voor reiniging met water en zeep. De mousse herstelt en beschermt zelfs de meest gevoelige huid en is ideaal voor de incontinentiezorg waarbij frequent reinigen is vereist.
 • TENA huidolie
  Een verzachtende olie die de huid zacht en doeltreffend reinigt, voedt en beschermt. Het product bevat natuurlijke oliën en vitamine E. Gewoon direct op de huid aanbrengen of aan het badwater toevoegen om een droge huid te verzorgen.

  Meer informatie
 •  
 
× Let op!   Deze site maakt gebruik van analytische cookies voor het goed functioneren en het algemeen analyseren van het bezoek op deze site.
Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Meer informatie