Titel menubalk illustratie
 • Onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en mogelijke verbeterpunten van wegwerp incontinentie-broekjes / pants
 • Oproep voor portretten van mensen die incontinent zijn
 • Heeft u een probleem met te weinig of te kleine afvalbakken?

Oproepen

 • Marketingplan voor online verkoop van incontinentiemateriaal
  Hoi iedereen,  momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie, waarbij ik een marketingplan schrijf voor online verkoop van incontinentiemateriaal. Een onderdeel van mijn onderzoek is interviews afnemen met personen die binnen de doelgroep vallen. Helaas praat men niet graag over dit probleem, wat het vinden van respondenten erg lastig maakt. Vandaar mijn oproep!
  Ik ben hard op zoek naar personen die last hebben van incontinentieproblemen en open staan voor een kort (telefonisch) gesprek over hun koopgedrag rondom incontinentiemateriaal. Ik richt mijn onderzoek voornamelijk op vrouwen die dit probleem hebben door zwangerschap/bevallen, maar alle input is relevant!
  Uiteraard zal er zorgvuldig met de informatie omgegaan worden en geheel anoniem verwerkt worden in mijn onderzoek. Mocht je open staan voor een kort interview kun je me bereiken via deze website. Het zou mij onwijs helpen!!!
 • Levert uw apotheek om de hoek nog zelf incontinentiemateriaal?
  Wij horen steeds meer klachten van gebruikers die hun materialen niet meer kunnen bestellen bij de apotheek om de hoek. Het voordeel daarvan is dat je goede afspraken kunt maken over de bezorgtijden. Maar steeds meer verzekeraars kiezen voor grote landelijke partijen die via de post of zelf ergens onvoorspelbaar op de dag de materialen komen afgeven (leuk als je net bezoek hebt!). Wat zijn uw ervaringen met levering? Kunt u ook niet meer terecht bij de apotheek om de hoek? Zelfs niet met een restitutiepolis? Wij gaan uw klachten bundelen richting de zorgverzekeraars. Deel uw ervaring met ons!
 • Aanbieden van afval
  Zijn er mensen die problemen ondervinden bij het aanbieden van afval? Zo geven enkele gemeentes in Nederland een vergoeding voor mensen met incontinentiemateriaal (bijvoorbeeld de gemeente Kampen of Heuvelland in Belgie). Heeft u een probleem met te weinig of te kleine afvalbakken? Krijgt u geen vergoeding?
   
  Geef uw reactie via onderstaand formulier.
   
 • Geef uw reactie of plaats een oproep

Plaats uw eigen oproep

 • Reactieformulier
  Wilt u reageren, of zelf een oproep plaatsen?
 • Mijn emailadres mag openbaar worden geplaatst op deze website: *

  Mijn reactie mag voor iedereen leesbaar worden geplaatst op deze website: *
 
× Let op!   Deze site maakt gebruik van analytische cookies voor het goed functioneren en het algemeen analyseren van het bezoek op deze site.
Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Meer informatie