Titel menubalk illustratie
  • Het invullen van een vragenlijst kost een paar minuten.
  • U mag elke vragenlijst maar één keer invullen.

Vragenlijsten

Vragenlijst Persoonlijke Situatie
In deze vragenlijst zijn we benieuwd naar uw eigen situatie, zoals uw leeftijd, de reden van incontinentie, de ernst ervan en welke oplossingen u gebruikt. Ook kunt u aangeven hoe en bij wie u uw producten besteld.

Wat is uw persoonlijke situatie?

Ga naar de Vragenlijst Persoonlijke Situatie

Vragenlijst Absorberende Producten
Veel absorberende producten zijn door iedereen te gebruiken. Maar er zijn ook systemen speciaal voor mannen, vrouwen of kinderen. Vaak is de pasvorm dan aangepast. Er bestaan eendelige- of tweedelige wegwerpsystemen, en er zijn wasbare materialen.

Welke product gebruikt u, en hoe bevalt dit?

Vragenlijst Condoom Katheters
Deze katheter wordt als een condoom om de penis geschoven. Er bestaan eendelig zelfklevende katheters en tweedelige zonder klevende laag.

Welke gebruikt u, en hoe bevalt deze?

Vragenlijst Urinezakken
U kunt een urinezak aansluiten op een verblijfs-, afname- of externe katheter. Er zijn beenzakken of bedzakken, voor één dag of meerdere dagen, steriele of niet-steriele urinezakken.

Welke gebruikt u, en hoe bevalt deze?

Ga naar de Vragenlijst Urinezakken

Vragenlijst Intermitterende Katheters
Intermitterende katheters voeren de urine uit de blaas op een veilige manier af uit het lichaam. De katheters kunnen verschillen in vorm, dikte, coating en opening van top van de katheter.

Welke gebruikt u, en hoe bevalt deze?

Vragenlijst Medisch Speciaalzaken
In deze vragenlijst zijn we benieuwd naar uw ervaring met het verkrijgen van producten via medisch speciaalzaken. Hoe tevreden bent u met het persoonlijk contact, de bestelling en de bezorging aan huis?

 

 
× Let op!   Deze site maakt gebruik van analytische cookies voor het goed functioneren en het algemeen analyseren van het bezoek op deze site.
Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Meer informatie